Nostalgie: na vijftien jaar keert het satirische Kopspijkers weer terug. En wel als onderdeel bij De Wereld Draait Door. Het programma keert eenmalig terug op de buis. 

Jack Spijkerman en Owen Schumacher hebben dit bevestigd.

Bij DWDD

Jack gaf in DWDD aan dat hij graag wil terugkomen, maar dat er wat praktische 'bezwaren' zijn. "Zoals een studio", zei hij tegen Matthijs van Nieuwkerk. Die daar vervolgens meteen een antwoord op had. "Het mag hier, ik ben hier de baas."

Iedereen is erbij!

De uitzending zal op zaterdag 7 december plaatsvinden. Het programma keert in vol ornaat terug. Dat betekent dus met alle rubrieken en typetjes: Peter Heerschop, Viggo Waas, Hans Sibbel, Owen Schumacher, Erik van Muiswinkel, Sanne Wallis de Vries en Paul Groot. Het bekende Kopspijkers-spel wordt gespeeld door Bert Visscher en Brigitte Kaandorp.

Article continues after the ad

Bekroond

Kopspijkers werd van 1995 tot 2005 uitgezonden door VARA en gepresenteerd door Jack Spijkerman op Nederland 3. In 2002 werd de show bekroond met de Gouden Televizier-Ring, de Nipkow schijf, een aantal Gouden beelden en Zilveren Telvisie-sterren.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in