Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oooh – Shen Yun komt weer naar Nederland!

Virtuoos danstheater dat zijn weerga niet kent. Lyrische recensies en uitverkochte zalen – het New Yorkse theatergezelschap Shen Yun was vorig jaar een sensatie in het theater, met als gevolg dat er geen kaartje mee te krijgen was. Voor wie het spektakel toch wil beleven: nieuwe ronde, nieuwe kan...

Oooh – Shen Yun komt weer naar Nederland!

Virtuoos danstheater dat zijn weerga niet kent.

Lyrische recensies en uitverkochte zalen – het New Yorkse theatergezelschap Shen Yun was vorig jaar een sensatie in het theater, met als gevolg dat er geen kaartje mee te krijgen was. Voor wie het spektakel toch wil beleven: nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Shen Yun staat in januari in Breda, in februari in Amsterdam en in april in Rotterdam, steeds twee avonden achter elkaar. Wat ze neerzetten lijkt bovenmenselijk: virtuoze Chinese dans, prachtige symmetrische acts en wonderschone folkloristische dans, met hier en daar een snufje martial arts. 

Omdat het echt een bijzondere avond is, geldt er een dresscode: het wordt het door Shen Yun zeer op prijs gesteld als je je mooi aankleedt. Lijkt het je wat?

Foto's (c) Shen Yun

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in