Debuut op een klassiek album, het kan niet op.

Dat Olivia alles kan, van een bloedordinaire blonde moeder in Beautiful People spelen tot een zeer geloofwaardige Queen neerzetten, dat was wel duidelijk. Maar een klassiek album opnemen? Dat hadden we niet zien aankomen.

Article continues after the ad

Nu is het niet zo dat ze aria's gaat aanheffen (en volgens Colman, hier naast Jane Fonda, mogen we haar 'daar dankbaar voor zijn').

Ze werkt mee aan een album van de Kanneh-Mason familie, een groep begaafde broers en zussen tussen de 11 en 24 die bestaat uit Isata, Braimah, Sheku, Konya, Jeneba, Aminata en Mariatu.

Sheku herinner je je misschien nog wel van het huwelijk van de hertog en hertogin van Sussex, hij speelde destijds beeldschoon op zijn cello.

Wat Olivia gaat doen, is nieuwe gedichten van Michael Morpurgo inspreken / voordragen. Deze maken onderdeel uit van een nieuwe opname van de Kanneh-Masons van 'Carnival of the Animals’ van componist Camille Saint-Saëns. Het album komt op 6 november 2020 uit.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in