Rutger de Vries, foto: Almicheal Fraay
Rutger de Vries, foto: Almicheal Fraay

Topbeurs om jonge kunst te ontdekken.

Pandemie of niet: in Rotterdam hebben ze hun zaakjes op orde. Art Rotterdam wordt gewoon gehouden van 4-7 februari 2021, voor de liefhebbers van jonge kunst (zoals de Oranjes, die graag discreet rondstruinen in de iconische Van Nelle-fabriek).

Article continues after the ad

Art Rotterdam heeft in de loop der jaren een geheel eigen identiteit ontwikkeld tussen alle andere kunstbeurzen in de wereld, volgens Le Monde is het "een van de beste kunstbeurzen van het jaar." Het wordt vermoedelijk een van de eerste grote events in 2021.

Gallery Viewer

Handig: het online galerieportal powered by Art Rotterdam met meer dan 6000 kunstwerken van ruim 500 kunstenaars, verzorgt ook deze editie weer de online beurscatalogus.

(c) Art Rotterdam / Almichael Fraay

Daarin staat per galerie het aanbod van kunstwerken, inclusief prijsklasse, dat op Art Rotterdam wordt getoond. Kun je je alvast een beetje oriënteren! 

Aanpak Covid-19

Art Rotterdam biedt deelnemers en bezoekers een veilig en aangenaam verblijf volgens de richtlijnen van de Nederlandse overheid. Tom Postma Design (beursontwerp o.a. Art Basel, Tefaf, Frieze Masters etc.) heeft berekend dat onder de huidige regelgeving 1.800 mensen tegelijkertijd Art Rotterdam kunnen bezoeken. Genoeg om meer dan 18.000 verzamelaars, curatoren, museumdirecteuren en potentiële kunstkopers in alle veiligheid op de beurs te verwelkomen. Je moet wel vooraf tickets kopen, dus houdt Art Rotterdam in de gaten.