Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oliver Twist, geweien en zingende dozen

De kerstreclames zijn weer prachtig dit jaar  Dickensiaanse toestanden, belletjes en veel sneeuw die overal lijkt te vallen, behalve hier. Een nieuwe ronde kerstcommercials ter verhoging van de aanstaande feestvreugde. Te beginnen met een jubileum. Britse supermarkt Sainsbury's bestaat dit jaar 1...

Oliver Twist, geweien en zingende dozen

De kerstreclames zijn weer prachtig dit jaar 

Dickensiaanse toestanden, belletjes en veel sneeuw die overal lijkt te vallen, behalve hier. Een nieuwe ronde kerstcommercials ter verhoging van de aanstaande feestvreugde. Te beginnen met een jubileum.

Britse supermarkt Sainsbury's bestaat dit jaar 150 jaar en gooit er een kerstcommercial tegenaan vol Victoriaans leed, met uiteraard een happy end (mét een twist!) dankzij mevrouw Sainsbury. 

McDonalds gooit het over de Frozen-boeg met twee zusjes en een rendier in plaats van een sneeuwpop. En McReindeer Treats, uiteraard.

En tenslotte Amazon: deze is voorspelbaar, maar het knappe is dat naar het einde toch je keel even dichtknijpt, op een soort Love Actually-manier.  

Openingsbeeld (c) iStock 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in