Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oerol 2022: dansen aan zee

Een eiland vol kunst, theater en liefde. Is er een vreemder en verrassender festival dan Oerol? Van 10 tot 19 juni 2022 staat Terschelling weer in het teken van voorstellingen, performances, concerten en expedities langs veertien grensverleggende kunstprojecten. Denk je aan Oeral, dan zie je de e...

Oerol 2022: dansen aan zee

Een eiland vol kunst, theater en liefde.

Is er een vreemder en verrassender festival dan Oerol? Van 10 tot 19 juni 2022 staat Terschelling weer in het teken van voorstellingen, performances, concerten en expedities langs veertien grensverleggende kunstprojecten.

Denk je aan Oeral, dan zie je de eerste zomerzon, een prachtig eiland, een bruisend theaterprogramma vol nationale en internationale theatergroepen en lekkere muziek. Op strand, in de duinen, het bos, de schuur, de dijk of gewoon op straat. Waar je ook om je heen kijkt, er gebeuren altijd mooie, rare of verbazingwekkende dingen. En dan allemaal in een vriendelijke sfeer.

Een groot deel van de programmering wordt dit jaar verspreid over sfeervolle Oorden: vier centrale ontmoetingsplekken waar concerten, performances, storytelling, talks en horeca samenkomen. De Oorden zijn grotere terreinen of intieme locaties: de Betonning, Club W, de Luwte en Om Oost.

Benieuwd hoe een elektronische act en een Braziliaanse percussiegroep samen klinken? Je vindt het op Oerol, naast voedsel van de toekomst, een club met de sfeer van Studio 54 in New York in de seventies en plekken om te dansen, te luisteren en te beleven.

Naast veel premières, experimentele performances en aanstormend talent biedt Oerol ook ruimte voor reflectie. De natuurlijke omgeving van het eiland met brede stranden, het duinlandschap en heel veel bos helpt daarbij.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in