Heerlijke feelgood-film naar het boek van Daphne Deckers.

Voor wie toe is aan een vriendinnenavond uit met een fijne film in een coronaproof-bioscoop: 'Alles is zoals het moet zijn' draait nu en is hilarisch. De film is naar het boek van Daphne Deckers en het is haar eerste boekverfilming.

Waar gaat het over?

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris' prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking.

Article continues after the ad

Iris wil niets liever dan dat Pieter terugkomt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

Met Barbara Sloesen (hoe heerlijk is het om eindelijk weer een rode-loper-momentje te hebben?!), Jan Kooijman, Sanne Langelaar, Bram van der Heijden en Holly Mae Brood.

En Daphne zelf loopt ook nog even door het beeld.

Rechts Daphne en Rchards kinderen Alec en Emma (die een rolletje heeft als 'spray meisje': 'Doe maar lekker Saint Tropez!')

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in