Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nog héél even te zien: Icons

Dit waren de influencers van de 20ste eeuw. Influencers van nu inspireren via Instagram en YouTube, die van de vorige eeuw deden het met onder andere muziek, kunst en stijl of door een statement te maken, zoals Dr. Martin Luther King deed. (c) Bob Willoughby courtesy of Elliott Halls Over deze sm...

Nog héél even te zien: Icons

Dit waren de influencers van de 20ste eeuw.

Influencers van nu inspireren via Instagram en YouTube, die van de vorige eeuw deden het met onder andere muziek, kunst en stijl of door een statement te maken, zoals Dr. Martin Luther King deed.

(c) Bob Willoughby courtesy of Elliott Halls

Over deze smaakmakers, zoals David Bowie, Audrey Hepburn en Blondie is door Elliott Halls Gallery de tentoonstelling Icons samengesteld: schitterende foto's van mensen die culturele veranderingen in beweging hebben gebracht. Who knew dat Elvis Presley en Sofia Loren het samen zo leuk hadden? 

© Gered Mankowitz courtesy of Elliott Halls

Icons is nog te zien tot 15 februari 2020 en voor de liefhebbers: de foto's zijn te koop. Elliott Halls Gallery, Tussen de Bogen 91, 1013 JB Amsterdam.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in