Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuwe afleveringen Jiskefet in aantocht

Nooit eerder uitgebracht materiaal gaat live. Jiskefet fans kunnen hun hart ophalen: de Jiskefet collectie, die exclusief te zien is bij Amazon Prime Video, wordt eerder dan verwacht aangevuld met nieuwe sketches. De eerste 75 klassiekers, waaronder Lullo’s en Debiteuren/Crediteuren zijn al op Am...

Nieuwe afleveringen Jiskefet in aantocht

Nooit eerder uitgebracht materiaal gaat live.

Jiskefet fans kunnen hun hart ophalen: de Jiskefet collectie, die exclusief te zien is bij Amazon Prime Video, wordt eerder dan verwacht aangevuld met nieuwe sketches.

De eerste 75 klassiekers, waaronder Lullo’s en Debiteuren/Crediteuren zijn al op Amazon Prime Video te zien en er wordt nu hard gewerkt om zo snel mogelijk alle sketches inclusief niet eerder vertoond materiaal on-demand beschikbaar te maken. Er is momenteel veel vraag naar de klassieke sketches, omdat mensen wat afleiding zoeken.

Fans kunnen zich opmaken voor een feest der herkenning. Naast de welbekende klassiekers die gegrift staan in het collectieve geheugen van Nederland, zijn nu ook de nooit eerder uitgebrachte afleveringen van De Heeren van de Bruyne Ster op Amazon Prime Video te zien. De komende periode zal de on-demand collectie nog aangevuld worden met o.a. De Dierenwinkel, Reclame bureau Multilul, De Skybox en De Perkse Diep.

Foto's (c) Jiskefet

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in