Allemaal: 'My my, how can I resist you?'

Wat valt er deze maand vers te streamen? De schermspecialisten van Superguide weten er alles van, hierbij drie (vooruit – vier, Meryl Streep wil je niet missen) highlights!  

La Casa de Papel, seizoen 5

Het vijfde seizoen van La Casa de Papel is het laatste. Om je extra in spanning te houden wordt het in twee delen uitgezonden. De eerste vijf afleveringen komen op 3 september op Netflix en de laatste vijf zie je vanaf 3 december.

Article continues after the ad

Waar waren we ook alweer gebleven? De bende zit al 100 uur opgesloten in de bank en krijgt te maken met hun grootste vijand ooit: het leger!

Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali (2021)

Actueel met het oog op de Black Lives Matter beweging. Boksicoon Muhammad Ali en mensenrechtenactivist Malcolm X deelden een bijzondere vriendschap, maar niet iedereen was daar even blij mee.

Tegenstanders waren bang dat de twee zwarte mannen veel te machtig waren en deden er alles aan om hen uit elkaar te halen. In deze documentaire is te zien hoe sterk en belangrijk hun vriendschap was.

The Starling

Lachen en snikken: Jack en Lily verliezen hun baby en gaan daar allebei op een hele andere manier mee om.

De hoofdrollen zijn voor Melissa McCarthy en Chris O’Dowd.

En ook vanaf 21 september Mamma Mia! Here We Go Again (2018). Alleen al de moeite waard om Cher! 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in