Vanaf 9 januari is iedere werkdag om half acht 's ochtends op Libelle TV de eerste dagelijkse ontbijt-soap te zien: Over Eva. Een spannende serie vol drama, humor en intriges met in de hoofdrol Elle van Rijn als Eva.

Het eerste seizoen, getiteld Coma, begint als veertiger Eva terugrijdt nadat ze haar oudste zoon heeft helpen verhuizen naar Utrecht.

Article continues after the ad

En dan wordt alles zwart
Overmand door emoties en verblind door tranen ziet ze een van rechts komende vrachtwagen niet. Een botsing is onvermijdelijk en dan wordt alles zwart… Eva ligt in coma en volgens de dokter is de kans dat ze nog wakker wordt, klein. Haar man, familie en vriendinnen bezoeken haar geregeld in het ziekenhuis, hopend op een teken van leven. Ze gaan er blind vanuit dat Eva niets hoort of meekrijgt van wat zich aan haar bed afspeelt, maar is dat wel zo?

"Herkenbaar en gebaseerd op mijn eigen leven"
Scriptschrijfster en hoofdrolspeelster Elle van Rijn: "Er zit veel van mijn eigen leven en ervaringen in deze dramaserie. Een zoon die het nest verlaat, verwikkelingen met vriendinnen, relatiestress, de verhouding van de hoofdpersoon met haar moeder… Wat het nog eens extra bijzonder maakt is dat mijn kinderen Helena (11) en David (19) meespelen in de serie. Overige rollen zijn voor onder anderen Kees Boot als haar echtgenoot, Alwien Tulner en Karien Noordhoff als haar vriendinnen en Diana Dobbelman als Eva's moeder.

Spannend verhaal in 3 minuten
In 22 afleveringen van 3 minuten (knap, in zo korte tijd) ontvouwt zich een intrigerend verhaal. Zo spannend, dat je moet blijven kijken. Je kunt hieronder alvast de eerste twee afleveringen zien. Een aanrader.