Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nederlandse film ANNE+ nu wereldwijd te zien

Veel positieve reacties van lhbti’s uit heel de wereld.   De Nederlandse speelfilm ANNE+ is vanaf vandaag (11 februari 2022) wereldwijd op Netflix te zien. De twee seizoenen van de serie ANNE+ kregen de afgelopen jaren veel positieve reacties van lhbti’s uit alle delen van de wereld. De serie, di...

Nederlandse film ANNE+ nu wereldwijd te zien

Veel positieve reacties van lhbti’s uit heel de wereld.  

De Nederlandse speelfilm ANNE+ is vanaf vandaag (11 februari 2022) wereldwijd op Netflix te zien. De twee seizoenen van de serie ANNE+ kregen de afgelopen jaren veel positieve reacties van lhbti’s uit alle delen van de wereld.

De serie, die tot nu toe twee seizoenen beslaat, vertelt over het leven van een jonge queer vrouw in Amsterdam. De reeks van scenarist Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux werd meerdere keren genomineerd voor onder meer de Gouden Kalveren en de Prix Europa.

In de film staat Anne op het punt met haar vriendin naar de Canadese stad Montreal te verhuizen. Ondertussen worstelt zij met het afronden van haar eerste boek.

Veel  hoofdrolspelers uit de serie terug, onder wie Hanna van Vliet, Jouman Fattal en Jade Olieberg. Een grote nieuwe rol is weggelegd voor de non-binaire acteur Thorn Roos de Vries.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in