Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nazmiye Oral is de nieuwe machtige vrouw in Undercover

Het derde seizoen begint steeds meer vorm te krijgen. Netflix teast zich wezenloos over het nieuwe seizoen van Undercover dat 'aanstaande' is. Wat kun je verwachten? Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft hij een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hang...

Nazmiye Oral is de nieuwe machtige vrouw in Undercover

Het derde seizoen begint steeds meer vorm te krijgen.

Netflix teast zich wezenloos over het nieuwe seizoen van Undercover dat 'aanstaande' is. Wat kun je verwachten? Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft hij een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen.

En Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Layla Bulut.

Nazmiye Oral speelt Layla en heeft daarmee een hoofdrol te pakken. "Het is een stevige tante, ze doet wat ze moet doen", zei ze bij Jinek. "Het is een zakenvrouw, maar ook een moeder en een geliefde. Daarbij kan ze heel goed doen wat ze moet doen."

Layla is niet altijd die stevige tante geweest. "Ze leidde het drugskartel met haar man en dat heeft ze door omstandigheden moeten overnemen. Maar eerlijk, dat doe ze wel met veel plezier en verve. Het ligt haar enorm."

Machtige vrouwen

Undercover heeft daarmee een machtige vrouw in de stijl van Penoza en Queen of the South.

"Penoza had ik uiteraard wel gezien, de andere series ben ik niet aan kijken," zegt Oral. "Ik wil namelijk niet iets na gaan doen. Wel ben ik me in gaan lezen. Het is een mannenwereld en ik ben me dan ook vooral gaan verdiepen hoe die vrouwen omgingen met mannen."

"Daarnaast heb ik me laten inspireren door Matild Manukyan. Deze vrouw bezat 37 bordelen en was zes jaar op rij degene die de meeste belasting betaalde in Istanbul. Als haar gevraagd werd dat ze zoveel betaalde. Dan zei ze: ‘Ik wil laten zien dat ik mijn eer heb. Ik kan wel een bordeelhouder zijn, maar ik houd van mijn land en ik heb mijn eer’. Zo is Layla ook. Ze handelt wel in drugs, maar zo wil ze wel in haar gemeenschap gezien worden."

Foto's (c) Brunopress, Netflix 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in