Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Musical Mamma Mia keert terug in de theaters

Met dank aan de enorme ABBA-revival! Eén ding is zeker: het komend theaterseizoen en dat van 2023 kent een rijk musicalaanbod, met onder andere de terugkeer van Les Misérables en nieuwkomers als The Prom (met Pia Douwes) en Charlie and the Chocolate Factory.    Ook de musical Mamma Mia! zal weer ...

Musical Mamma Mia keert terug in de theaters

Met dank aan de enorme ABBA-revival!

Eén ding is zeker: het komend theaterseizoen en dat van 2023 kent een rijk musicalaanbod, met onder andere de terugkeer van Les Misérables en nieuwkomers als The Prom (met Pia Douwes) en Charlie and the Chocolate Factory.   

Ook de musical Mamma Mia! zal weer te zien zijn. Producent De Graaf & Cornelissen Entertainment brengt in september 2023 een vernieuwde versie van het stuk op de planken. Brigitte Heitzer zal de hoofdrol van Donna vertolken.

Aanleiding voor het terughalen van de musical is de huidige ABBA-revival. De groep bracht vorig najaar voor het eerst in veertig jaar een nieuw album uit en in Londen ging afgelopen week een semi-digitale concertreeks van start die zeer goed is ontvangen. Here we go again, dus. Yay! 

Het verhaal en de nummers van de musical blijven onveranderd. Wel komen er een nieuwe vertaling en vormgeving. Mamma Mia! is drie keer eerder in Nederland te zien geweest, voor het laatst in 2019. De show werd toen geproduceerd door Stage Entertainment en de trailer is van die show.

De vernieuwde versie van Mamma Mia! is tot april 2024 in meer dan twintig theaters in heel Nederland te zien. De landelijke première vindt plaats op 10 september 2023 in het DeLaMar in Amsterdam. De namen van de andere hoofdrolspelers worden later bekendgemaakt.

Foto (c) Brunopress, De Graaf & Cornelissen Entertainment 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in