Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Moonage Daydream album én film over David Bowie

Het is het eerste project waar zijn familie haar zegen aan heeft gegeven. Moonage Daydream is de naam van de film die Brett Morgen maakte over het leven en het werk van muzikant, kunstenaar, grensverlegger en all around good guy David Bowie. De film was eerder dit jaar in Cannes al te zien in een...

Moonage Daydream album én film over David Bowie

Het is het eerste project waar zijn familie haar zegen aan heeft gegeven.

Moonage Daydream is de naam van de film die Brett Morgen maakte over het leven en het werk van muzikant, kunstenaar, grensverlegger en all around good guy David Bowie.

De film was eerder dit jaar in Cannes al te zien in een voorvertoning en is een caleidoscopische vertelling vol nooit eerder vertoonde beelden, optredens en muziek over Davids creatieve, muzikale en spirituele ontwikkeling.

Verrassing is dat er ook een album onder dezelfde naam wordt uitgebracht, met daarop 43 tracks uit Bowie's carrière die meer dan vijftig jaar duurde. Erop staan nieuwe mixen en versies van zijn werk.

Morgen maakte eerder Jane, Kurt Cobain: Montage of Heck en The Kid Stays in the Picture. Het album komt op 16 september uit en op die datum gaat ook de film in première.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in