'De natuur helpt je om naar binnen te kijken.'

Zangeres, actrice, presentatrice én wandelfanaat Marjolein Keuning (Goede Tijden Slechte Tijden, Vrouwenvleugel) ging aan het begin van de coronacrisis al snel op zoek naar een Plan B voor haar werk.

Article continues after the ad

"Half maart was ik net als de rest van de theaterwereld eerst lamgeslagen," zegt ze in Trouw. "Ik geloofde niet dat theaters zó lang dicht zouden gaan. Henk (Poort, operazanger, haar echtgenoot, red.) en ik zijn allebei ondernemers en ineens ging al ons werk niet door. "

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marjolein Keuning (@marjoleinkeuning.official) op

Een verdienmodel rond een streamingplatform kwam niet lekker uit de verf, zodat ze besloot verder te gaan met de ontwikkeling van een theaterprogramma voor volgend jaar. "Ik pakte mijn liedjesprogramma op en besloot dat het over mijn passie voor de natuur zou gaan," zegt ze. "Als we dan de voorstellingen buiten zouden spelen, op bijzondere, groene plekken, zou het niet alleen corona-proof zijn, maar kon ik ook delen wat ik ervaar als ik in de natuur loop.  De natuur helpt je om naar binnen te kijken." En het gewandel leert je over zompen, ook nooit weg. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥳 Nieuwe voorstellingen in Wijchen! 🎧

Een bericht gedeeld door Marjolein Keuning (@marjoleinkeuning.official) op

Van dat nieuwe uiterste relaxte openluchtprogramma zitten de eerste optredens er inmiddels op, maar Sounds of Silence (met gitarist Leon Mennen) speelt nog op 4, 5 en 6 september. In de winter volgen dan Barn Sessions met houtvuurtjes, hoe leuk is dat?

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in