Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mai Tai geeft eenmalig jubileumconcert

Allemaal: 'Female intuiiiition!' Poptempel Paradiso in Amsterdam is de plek waar op 11 december 2020 de originele Mai Tai-formatie weer compleet is. Samen met vrienden en collega’s geeft de hitformatie uit de jaren 80 een éénmalig jubileumconcert. In 1989 jaar trad Mai Tai voor het laatst op met ...

Mai Tai geeft eenmalig jubileumconcert

Allemaal: 'Female intuiiiition!'

Poptempel Paradiso in Amsterdam is de plek waar op 11 december 2020 de originele Mai Tai-formatie weer compleet is. Samen met vrienden en collega’s geeft de hitformatie uit de jaren 80 een éénmalig jubileumconcert. In 1989 jaar trad Mai Tai voor het laatst op met de originele leden bestaande uit Harriette Weels, Caroline de Windt en Mildred Douglas.

In 1985 scoorde Mai Tai haar eerste wereldhit met ‘History’ en werd vervolgens een jaren tachtig-fenomeen. Op het jubileumconcert komen ook collega's als Ruth Jacott, Berget Lewis, Frank Boeijen, Jochem Fluitsma en I am Aisha langs voor een gastoptreden.  

Je kunt genieten van swingende 80’s hits als Female Intuition, Body and Soul en Turn Your Love Around, maar ook van de tijdloze songs als Am I Losing You Forever en Fight Fire with Fire, allemaal begeleid door een live band. Speciaal voor deze gelegenheid is Mildred Douglas voor het eerst sinds 1989 weer te zien en te horen bij Mai Tai om het publiek te trakteren op een reis door de tijd.