Allemaal: 'Female intuiiiition!'

Poptempel Paradiso in Amsterdam is de plek waar op 11 december 2020 de originele Mai Tai-formatie weer compleet is. Samen met vrienden en collega’s geeft de hitformatie uit de jaren 80 een éénmalig jubileumconcert. In 1989 jaar trad Mai Tai voor het laatst op met de originele leden bestaande uit Harriette Weels, Caroline de Windt en Mildred Douglas.

In 1985 scoorde Mai Tai haar eerste wereldhit met ‘History’ en werd vervolgens een jaren tachtig-fenomeen. Op het jubileumconcert komen ook collega's als Ruth Jacott, Berget Lewis, Frank Boeijen, Jochem Fluitsma en I am Aisha langs voor een gastoptreden.  

Je kunt genieten van swingende 80’s hits als Female Intuition, Body and Soul en Turn Your Love Around, maar ook van de tijdloze songs als Am I Losing You Forever en Fight Fire with Fire, allemaal begeleid door een live band. Speciaal voor deze gelegenheid is Mildred Douglas voor het eerst sinds 1989 weer te zien en te horen bij Mai Tai om het publiek te trakteren op een reis door de tijd.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mai Tai (@maitaimusic) op

Mai Tai bestaat tegenwoordig uit de originele zangeressen Harriette Weels en Caroline de Windt en wordt bijgestaan door Rowena Oemar, Nancy Zeefuik en Ronda Rensch en treedt nog altijd op in binnen en buitenland.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mai Tai (@maitaimusic) op

Harriette Weels over de show: "We wisten niet wat ons overkwam toen 35 jaar geleden History plotseling een hit werd en Mai Tai ineens op de kaart stond. Drie jonge meisjes, zoveel meegemaakt en met enorm veel liefde voor muziek. We kijken er ontzettend naar uit om samen met vrienden en collega’s deze muzikale herinneringen weer op te halen!"

Tickets zijn vanaf 1 februari verkrijgbaar op Paradiso

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in