Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mackenzie Bezos: gelukkig gescheiden vrouw van 38 miljard!

Zo kan het dus óók, uit elkaar gaan.  MacKenzie Tuttle, de ex-vrouw van Amazon-baas Jeff Bezos, is de happiest girl na een echtscheiding ooit. Met een slordige 38 miljard dollar op haar bankrekening... ...kon ze Mr. Amazon natuurlijk best vergeven voor die affaire tijdens hun huwelijk. Heerlijk d...

Mackenzie Bezos: gelukkig gescheiden vrouw van 38 miljard!

Zo kan het dus óók, uit elkaar gaan. 

MacKenzie Tuttle, de ex-vrouw van Amazon-baas Jeff Bezos, is de happiest girl na een echtscheiding ooit. Met een slordige 38 miljard dollar op haar bankrekening...

...kon ze Mr. Amazon natuurlijk best vergeven voor die affaire tijdens hun huwelijk. Heerlijk die carrière van Mr. Amazon, het boek over de goede man heb ik echt verslonden.  

Geen jong blaadje

MacKenzie Tuttle (50) hield aan haar scheiding van Mr. Amazon Jeff Bezos het lang niet misselijke bedrag van 38 miljard dollar over. En ook nog eens, zoals ze zelf graag ventileren, een eeuwige vriendschap.

Ook nu ze opnieuw getrouwd is (met een oud-leraar van een van haar vier kinderen, die natuurlijk niet weet hoe hij het heeft) blijft de band tussen haar en de rijkste man op aarde hecht.

Hijzelf was al een tijdje gelukkig met anchorwoman Lauren Sanchez. Al tijdens zijn huwelijk met Mac eigenlijk. Maar goed, een kniesoor die daar op let, kennelijk.