We zitten tot 6 april veelal thuis en binnen met onze eventuele huisgenoten. Maar ook met de televisie, onze boeken, ons fornuis en meer. Hoe wij van NOUVEAU er het beste van maken? Nou, bijvoorbeeld door een virtueel tripje te maken naar Broadway!

Netflix, Amazon, Videoland en meer krijgen we natuurlijk nóóit uit. Maar voor de broodnodige variatie is het fijn om ook af en toe iets heel anders te kijken. En dan is een avondvullend programma à la Broadway en The West End natuurlijk hartstikke welkom.

Daar kunnen we nu weliswaar niet fysiek naartoe (willen we ook niet!), maar BroadwayHD.com heeft iets leuks: zij bieden nu een weeklang gratis toegang tot hun zeer uitgebreide bibliotheek van musicals, balletvoorstellingen en toneelstukken.

Article continues after the ad

Het Zwanenmeer, Kinky Boots, Oklahoma, Death of a Salesman, Romeo & Juliet... in totaal zijn er bijna 300 producties te streamen. Wel even in de gaten houden wanneer je gratis week afloopt. Daarna betaal je 8,99 dollar per maand. Maar voor dat geld heb je wel héél wat anders te kijken dan je op andere streaminggiganten vindt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in