Bloedstollende reconstructie van een liefdesgeschiedenis.

Mis je live voorstellingen? Dan hebben we een aanrader voor je: Toneelgroep Maastricht geeft nu voorstellingen per Zoom.

Peachez is een bewerking van Ilja Leonard Pfeijffers succesroman uit 2017 die werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs 2018. Toneelgroep Maastricht had zo'n succes met het stuk dat men er een live versie van heeft gemaakt voor Zoom. De eerstvolgende voorstellingen zijn te zien op 7, 14 en 21 april 2021.

Article continues after the ad

In Peachez speelt Porgy Franssen een professor van zekere leeftijd die al zijn leven lang leeft in zijn hoofd en de boeken die hij bestudeert. Tot hij op een dag een mailtje krijgt van een hem onbekende vrouw. Ze noemt zichzelf Sarah Peachez. Er ontspint zich een hartstochtelijke mailwisseling. Waar de professor niet meer op rekende gebeurt: hij vindt de liefde die zijn leven rigoureus zal veranderen. Alleen niet op de manier waarop hij in eerste instantie had gehoopt.

De regie van Peachez is in handen van artistiek leider Michel Sluysmans. Porgy Franssen en Sofie Porro spelen de hoofdrollen. Zij worden muzikaal bijgestaan door de Vlaamse multi-instrumentalist Axl Peleman. Toegang is gratis, donaties zijn welkom en reserveren kan via de speellijst.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in