Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Live ballet met een diner voor toe!

Eerst het Nationale Ballet, daarna culinair genieten. Nu uit eten en naar het theater gaan er nog even niet inzit, hebben we the next best thing voor je. Het Nationale Ballet en restaurant Jansz. bundelen hun krachten en presenteren in samenwerking met Thuis Uit Eten een bijzonder arrangement. In...

Live ballet met een diner voor toe!

Eerst het Nationale Ballet, daarna culinair genieten.

Nu uit eten en naar het theater gaan er nog even niet inzit, hebben we the next best thing voor je. Het Nationale Ballet en restaurant Jansz. bundelen hun krachten en presenteren in samenwerking met Thuis Uit Eten een bijzonder arrangement.

In het weekend van 27 en 28 februari 2021 kun je om 15:00 uur de balletvoorstelling ‘Hans van Manen Variations’ via een livestream zien.

Daarna kun je genieten van een speciaal samengesteld viergangen menu van Jansz. Het wordt keurig bijna kant-en-klaar aangeleverd en je bereidt de gerechten makkelijk. Het arrangement is te bestellen t/m 21 februari 2021 en kost 50 euro p.p., inclusief link naar de livestream.

Nog even op een rij:

  • Bezorgen zaterdag 27 februari en zondag 28 februari tussen 10:00 - 18:30 uur. 
  • Bestellen kan t/m zondag 21 februari 20:00 uur.
  • Bezorggebied 1: Groot Randstad (Amsterdam en omgeving, Haarlem en omgeving, Rotterdam en omgeving, Utrecht en omgeving, Den Haag en omgeving, Amersfoort en omgeving), Het Gooi en Den Bosch. Bezorggebied 2: overig Nederland (geen bezorging op de Waddeneilanden).
  • Bezorgkosten: bezorggebied 1, € 5,-  bezorggebied 2, € 12,50
  • Minimaal bestelbedrag € 45,-
  • De gerechten worden koud geleverd. Scan de QR code op de box om te lezen hoe je in een handomdraai de culinaire gerechten op tafel zet!
  • Je bestelling afhalen bij dit restaurant is niet mogelijk.
  • Na de betaling ontvang je de bevestigingsmail van de bestelling inclusief de link naar de livestream.

Openingsfoto (c) Chen Li / Nationaal Ballet, andere foto Jansz.

Doe je mee aan de grote Nouveau Enquête? Kost je maar 5 minuutjes en we verloten fijne beautypakketten als bedankje!