Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Leuke romcom: 'Moet jij niet eens trouwen?'

Dompel je even lekker onder in deze Marokkaanse Bruiloft. De nieuwe romantische comedy Marokkaanse Bruiloft heeft veel mee: romcom-kenner Johan Nijenhuis als regisseur, romantiek, humor en diversiteit zonder dat er van alles bij wordt gesleept. Het gaat over een jonge vrouw met ambitie, bezorgde ...

Leuke romcom: 'Moet jij niet eens trouwen?'

Dompel je even lekker onder in deze Marokkaanse Bruiloft.

De nieuwe romantische comedy Marokkaanse Bruiloft heeft veel mee: romcom-kenner Johan Nijenhuis als regisseur, romantiek, humor en diversiteit zonder dat er van alles bij wordt gesleept. Het gaat over een jonge vrouw met ambitie, bezorgde ouders, bemoeizuchtige familieleden, vriendinnen en de liefde, en wel op een manier dat je zit te duimen voor hoofdpersonage Yasmine.  

Die Yasmine (gespeeld door Soumaya Ahouaoui, hier in de roze jurk) heeft maar één droom: een succesvolle advocaat worden. Ze werkt er keihard voor aan de Zuidas, maar haar omgeving maakt zich zorgen om haar vrijgezellenstatus. Aangemoedigd door haar vriendinnen dwingt ze zichzelf om open te staan voor liefde en dan vindt ze plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen.

Terwijl in haar omgeving het ene na het andere bruiloftsfeest gevierd wordt, groeien Yasmine’s twijfels. Waar de succesvolle arts steeds meer op haar zenuwen werkt, is de stoere monteur ineens haar cliënt in de rechtbank. Hoe weet ze zeker dat ze de juiste keuze maakt? Heerlijke vriendinnenfilm die meteen een inkijkje geeft in de gemiddelde Marokkaanse bruiloft, die echt epic is.

Marokkaanse Bruiloft draait vanaf morgen, 2 juni 2022 in de bioscoop. Regie: Johan Nijenhuis. Hoofdrollen: Soumaya Ahouaoui, Walid Benmbarek, Pip Pellens en Eva van de Wijdeven.

Foto's © Dutch Filmworks

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in