Theatertour: 'Geen tribute, maar 'the naked truth!'

Geblokkeerde accounts en posts die keer op keer automatisch verwijderd worden. Het aankondigen van de tour van Story of Robbie Williams gaat niet zonder slag of stoot.

Social media accounts als Facebook en Instagram pikken het sexy beeld van Luske’s nieuwe tour Story of Robbie Williams niet en verschillende berichten van Charly en de theaters worden verwijderd.

“En dat terwijl het eigenlijk gewoon een leuke gimmick is over het leven van Robbie Williams”, zegt Charly Luske aan. Nu het iconische beeld van Williams online imiteren niet van een leien dakje gaat, is het de vraag of Luske straks ook zo op het podium zal staan. "Daar komt het publiek alleen maar achter door de voorstelling te bezoeken," zegt hij.

Article continues after the ad

Ongekend succes

Story of Robbie Williams is de opvolger van de succesvolle tour Story of George Michael, waarmee Charly Luske twee jaar lang langs de theaters toerde.

Een door hem zelf geproduceerde voorstelling, die dit jaar het langverwachte vervolg krijgt. Hierbij een impressie van de George Michael show, om je een beetje een idee te geven. 

Samen met zijn band gaat Charly alle ups en downs, hilarische momenten en intieme geheimen van Robbie laten zien. En bovenal natuurlijk: zijn geweldige muziek.

Hits als: Feel, Come Undone, Rock DJ, Let Me Entertain You en Angels komen stuk voor stuk voorbij. Het belooft een flitsende show te worden. Geen tribute, geen imitatie, maar zoals Robbie zegt “the naked truth and bloody great music!”

Story of Robbie Williams is vanaf 22 september 2021 t/m 11 december 2021 te zien in de Nederlandse theaters. Kijk voor de speellijst op Charly Luske.

Foto's © Otto van den Toorn, Charly Luske

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in