Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lekker kerstfilms kijken op Prime Video

Want van kerstfilms kun je er deze december nooit teveel hebben. Doe ons de komende tijd maar zeer geregeld een zoete kerstfilm, een dekentje, wat kaarsjes en onze bank. We krijgen er maar geen genoeg van, en daarom tippen we je deze decembermaand zeker een proefabonnement op Prime Video van Amaz...

Lekker kerstfilms kijken op Prime Video

Want van kerstfilms kun je er deze december nooit teveel hebben.

Doe ons de komende tijd maar zeer geregeld een zoete kerstfilm, een dekentje, wat kaarsjes en onze bank. We krijgen er maar geen genoeg van, en daarom tippen we je deze decembermaand zeker een proefabonnement op Prime Video van Amazon.

Daar heb je namelijk voor slechts 2,99 euro per maand al een abonnement op, waarmee je niet alleen het volledige (en uitgebreide) streamingaanbod krijgt, maar ook nog eens Prime-verzending op producten van Amazon.nl.

Een proefmaand is in elk geval zo aangevraagd, en dan kijk je dus vanavond al naar bijvoorbeeld deze op en top kerstige films.

1 - Love Actually

2 - It's a Wonderful Life

3 - Last Christmas

4 - The Holiday

5 - Dr. Seuss’ how the Grinch Stole Christmas

Beeld: Bobbery

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in