Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lady Gaga speelt Patrizia Gucci in fashion hit

De Star Is Born actrice waagt zich aan een modedrama. Lady Gaga kruipt in de huid van Patrizia Reggiani, ex-vrouw van Maurizio Gucci, in de film die Ridley Scott maakt over de beroemde en berucht Italiaanse modedynastie. Patrizia was getrouwd met Maurizio, de zeer rijke kleinzoon van Guccio Gucci...

Lady Gaga speelt Patrizia Gucci in fashion hit

De Star Is Born actrice waagt zich aan een modedrama.

Lady Gaga kruipt in de huid van Patrizia Reggiani, ex-vrouw van Maurizio Gucci, in de film die Ridley Scott maakt over de beroemde en berucht Italiaanse modedynastie.

Patrizia was getrouwd met Maurizio, de zeer rijke kleinzoon van Guccio Gucci die het bedrijf oprichtte. In 1998 werd ze veroordeeld omdat ze opdracht gaf voor de moord op haar man. De 'Zwarte Weduwe' zoals ze in de Italiaanse media werd gedoopt, werd veroordeeld tot 29 jaar gevangenisstraf, waarvan ze er 18 uitzat. In 2016 kwam ze vrij.

De film over de Gucci-moord is gebaseerd op The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed van Sara Gay Forden. Lady Gaga won een Oscar voor Best Original Song voor Shallow in in Bradley Cooper’s A Star is Born en was genomineerd voor Beste Actrice voor die film.

Foto's (c) ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in