Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kunstliefhebbers opgelet: deze online veiling wil je niet missen

Van vintage tot hedendaags, en dat vanuit Amsterdam. Of je nou normaliter regelmatig bij een veiling bent en het mist, of meestal te geïntimideerd bent en nu voor eens online kan meegluren: de online veiling van Haute Auctions belooft op 13 april een ware kunstzinnige place to be te worden. Het n...

Kunstliefhebbers opgelet: deze online veiling wil je niet missen

Van vintage tot hedendaags, en dat vanuit Amsterdam.

Of je nou normaliter regelmatig bij een veiling bent en het mist, of meestal te geïntimideerd bent en nu voor eens online kan meegluren: de online veiling van Haute Auctions belooft op 13 april een ware kunstzinnige place to be te worden.

Het nieuwe, internationale platform voor kunstfotografie biedt je de mogelijkheid om 20e eeuwse kunst en hedendaagse werken van gevestigde namen en opkomend talent aan te kopen, gewoon vanuit huis maar mét begeleiding van experts.

Er worden werken geveild van vooraanstaande fotografen als Viviane Sassen, Gerard Petrus Fieret, Marc Lagrange (hoofdfoto) en Bernd en Hilla Becher van de Dusseldorf School, evenals een aantal foto's van hun prominente leerlingen als Thomas Ruff, Thomas Struth en Candida Höfer. In totaal zijn er vijftig veilingen met taxaties tussen de €500 en €15.000.

Ben je voor de 13e in Amsterdam dan kun je op afspraak en coronaproof werken komen bekijken. Maar lekker online meedoen kan ook. Daar zijn korte video's te zien van alle foto's, met meer informatie over bijvoorbeeld de totstandkoming.

Dat is nog eens anders online shoppen...

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in