Een buitenzaal van 25 hectare vol prachtige kunst!

Het Kröller-Müller Museum heeft een van de grootste beeldentuinen van Europa en die is vanaf vandaag weer te bewonderen, dankzij de versoepelingen.

De collectie en tentoonstellingen in het museumgebouw zelf blijven vooralsnog gesloten, in verband met de coronamaatregelen, maar buiten is genoeg te zien.

Article continues after the ad

In de beeldentuin vind je ruim 160 sculpturen van beeldbepalende kunstenaars. Zie het als een buitenzaal van 25 hectare waarin moderne beeldhouwkunst een natuurlijke bestemming vindt.

"We zijn erg blij dat we onze bezoekers weer kunnen ontvangen in de beeldentuin," zegt Lisette Pelsers, directeur van het Kröller-Müller. "We willen hen graag een veilig, maar ook plezierig en ontspannen bezoek bieden. De rust en de ruimte van de beeldentuin en de prachtige natuur om ons heen gaan daar zeker bij helpen!"

De beeldentuin is open van maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het buitenrestaurant MJ is open van maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 16.30 uur. Wel even van te voren tickets kopen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in