Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

'Komt een vrouw bij de dokter' gaat naar het theater

De bestseller van Kluun gaat op tournee! Er komt een theaterbewerking van de roman Komt een vrouw bij de dokter van schrijver Kluun (Raymond van de Klundert). Volgend jaar is het stuk te zien in theaters door het hele land. Maartje van de Wetering speelt het hoofdpersonage Carmen, dat de diagnose...

'Komt een vrouw bij de dokter' gaat naar het theater

De bestseller van Kluun gaat op tournee!

Er komt een theaterbewerking van de roman Komt een vrouw bij de dokter van schrijver Kluun (Raymond van de Klundert). Volgend jaar is het stuk te zien in theaters door het hele land.

Maartje van de Wetering speelt het hoofdpersonage Carmen, dat de diagnose borstkanker krijgt, meldt producent Korthals Stuurman Theaterbureau.

Haar overspelige echtgenoot Stijn wordt gespeeld door Xander van Vledder. Terwijl Carmen behandeld wordt, zoekt Stijn een uitvlucht in het nachtleven en begint een affaire.

Het boek Komt een vrouw bij de dokter van Kluun, die eigenlijk Raymond van de Klundert heet, verscheen in 2003 en ging sindsdien 1,2 miljoen keer over de toonbank. In 2009 is het verhaal verfilmd.

De theaterversie is van januari tot en met april 2023 te zien in theaters door heel Nederland. Op 19 februari gaat de voorstelling in première in DeLaMar in Amsterdam.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in