Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kom kunst kijken in Nederlandse ateliers!

Er is van alles te beleven aan demo's en workshops. Hoe komt een kunstwerk of schilderij tot stand? Wat is er waar van het cliché dat een atelier een schatkamer vol rommel is, met hier en daar een blote muze? Je kunt het met eigen ogen bekijken bij de makers zelf.    Op zaterdag 26 en zondag 27 j...

Kom kunst kijken in Nederlandse ateliers!

Er is van alles te beleven aan demo's en workshops.

Hoe komt een kunstwerk of schilderij tot stand? Wat is er waar van het cliché dat een atelier een schatkamer vol rommel is, met hier en daar een blote muze? Je kunt het met eigen ogen bekijken bij de makers zelf.   

Op zaterdag 26 en zondag 27 juni vindt het Landelijk Atelierweekend plaats. Meer dan 200 ateliers in heel Nederland openen deze dagen hun deuren voor kunstliefhebbers in hun eigen omgeving en daarbuiten. 

De toegang is gratis en veel ateliers organiseren extra activiteiten zoals onder meer mini-workshops of demonstraties. Kijk voor de deelnemende ateliers in je omgeving op Landelijk Atelier Weekend, klik op het atelier dat je wilt bezoeken om meer te lezen over de openingstijden en eventueel aanvullende maatregelen met betrekking tot het coronavirus. In sommige gevallen wordt je gevraagd om vooraf te reserveren. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in