Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: yay, Queer Eye is terug!

Het hartverwarmende 'make-overprogramma' keert terug met een nieuw seizoen. Wie wel wat vertrouwen in de mensheid kan gebruiken in deze bange dagen heeft geluk: op Netflix is vanaf vandaag een nieuw seizoen Queer Eye te zien. Die show waarin die vijf geweldige Queer Guys mannen en vrouwen helpen ...

Kijktip: yay, Queer Eye is terug!

Het hartverwarmende 'make-overprogramma' keert terug met een nieuw seizoen.

Wie wel wat vertrouwen in de mensheid kan gebruiken in deze bange dagen heeft geluk: op Netflix is vanaf vandaag een nieuw seizoen Queer Eye te zien. Die show waarin die vijf geweldige Queer Guys mannen en vrouwen helpen hun leven weer op de rit te krijgen.

Niet zozeer alleen hun uiterlijk wordt daarbij rigoureus aangepakt, maar juist aan de innerlijke mens wordt ook gedacht. Van de trailer alleen al springen ons de tranen in de ogen.

Precies het warme kijkvoer waar we aan toe zijn in tijden van corona en #BlackLivesMatter. Lief zijn voor elkaar. Nog niet begonnen aan Queer Eye? Wat een geluk, dan heb je nog vier seizoenen én een Japan-special om te bingen.

Beeld: Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in