Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: wat zou Sophia Loren doen?

Ultieme feelgood docu over twee krachtige vrouwen. Net live op Netflix: de korte, ontroerende en vrolijk makende documentaire What Would Sophia Loren Do?  Het is een soort biografische docu waarin Italiaans-Amerikaanse filmfan Nancy Vincenza Kulik (82) vertelt hoe ze kracht en plezier put uit het...

Kijktip: wat zou Sophia Loren doen?

Ultieme feelgood docu over twee krachtige vrouwen.

Net live op Netflix: de korte, ontroerende en vrolijk makende documentaire What Would Sophia Loren Do? 

Het is een soort biografische docu waarin Italiaans-Amerikaanse filmfan Nancy Vincenza Kulik (82) vertelt hoe ze kracht en plezier put uit het leven van haar idool, Sophia Loren.

Nancy's verhaal gaat over verlies, doorzettingsvermogen en de liefde voor de filmster, en vertoont veel gelijkenissen met het leven van Loren. Je ziet dat ze het allebei niet altijd makkelijk hebben gehad en daar elk op hun eigen manier toch weer sterker uit zijn gekomen.

Ga je ervoor zitten, dan is het halve uur dat de docu duurt zo voorbij en dat is echt jammer: het zijn boeiende dames en als we de docu in één woord zouden moeten omschrijven, dan is dat 'hartveroverend'.

Foto's (c) Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in