Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: Us is hilarisch én herkenbaar

Vanavond aflevering 1 op BBC 1! Gelukkig getrouwde Douglas (Tom Hollander) wordt totaal overvallen door de mededeling dat zijn vrouw Connie (de altijd geweldige Saskia Reeves) van hem wil scheiden. Hij ziet de vakantie die hij al had gepland als de kans om haar voor zich terug te winnen en zijn r...

Kijktip: Us is hilarisch én herkenbaar

Vanavond aflevering 1 op BBC 1!

Gelukkig getrouwde Douglas (Tom Hollander) wordt totaal overvallen door de mededeling dat zijn vrouw Connie (de altijd geweldige Saskia Reeves) van hem wil scheiden.

Hij ziet de vakantie die hij al had gepland als de kans om haar voor zich terug te winnen en zijn relatie met hun puberzoon Albie te verbeteren.

Connie laat zich met frisse tegenzin overhalen tot deze laatste reddingspoging. Dus gaan ze, puberzoon in touw, op rondreis in Europa (waarbij we kunnen verklappen dat als toerist fietsen in Amsterdam niets doet voor je huwelijk).

Waarom kijken? Omdat je zo weer eens wat van Europa ziet (de opnamen waren in 2019). Maar vooral omdat het een prachtige, grappige, weemoedige en herkenbare serie is, over een echtpaar van middelbare leeftijd dat voor een moeilijke keuze staat (en je voor alle partijen best begrip kunt opbrengen). 

De eerste aflevering van vier wordt vanavond (zondag 20 september 2020) uitgezonden op BBC 1 om 22:00 uur.

Foto's (c) BBC

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in