Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: Trijntje in het Concertgebouw

Een fijn concert geeft hoop in deze gekke tijden. Het blijft gek: vanmiddag staat Trijntje Oosterhuis in een leeg Amsterdams Concertgebouw. En je kunt online (live of later) meekijken. Waar je normaal gesproken een gratis lunchconcert kunt bezoeken bij het Concertgebouw, kan dat nu alsnog via je ...

Kijktip: Trijntje in het Concertgebouw

Een fijn concert geeft hoop in deze gekke tijden.

Het blijft gek: vanmiddag staat Trijntje Oosterhuis in een leeg Amsterdams Concertgebouw. En je kunt online (live of later) meekijken.

Waar je normaal gesproken een gratis lunchconcert kunt bezoeken bij het Concertgebouw, kan dat nu alsnog via je scherm. Belangrijk, in deze barre (culturele) tijden. "Het Concertgebouw is zo'n bijzondere plek", zegt ons voormalig covermodel Trijntje er zelf over. "Onwerkelijk om daar zonder publiek op te treden. Ik hoop dat het wat afleiding biedt in deze tijden. En bovenal kijk ik er enorm naar uit om weer in een volle zaal te mogen optreden."

Het optreden kijk je hier.

Méér zien? Volgende week staat Amsterdam Sinfonietta op de planning, de 17e Karsu en de 24e Hannes Minnaar & Dudok Quartet. In het archief, waar Trijntje ook in komt te staan, vind je onder andere optredens van Iris Hond, Edsilia Rombley en Anna Federova. Gaat dat zien.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in