Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: Trapped in huiveringwekkend Seyðisfjörður

Voor de liefhebbers van Scandi Noir! Veel ijs, veel grijs, veel langzame scènes waarin toch verrassend veel gebeurt – hou je van Scandinavische crimi's, rep je dan per afstandsbediening naar IJsland voor de serie Ófærð’, Trapped in het Engels. Wanneer een ferry met 300 passagiers uit Denemarken a...

Kijktip: Trapped in huiveringwekkend Seyðisfjörður

Voor de liefhebbers van Scandi Noir!

Veel ijs, veel grijs, veel langzame scènes waarin toch verrassend veel gebeurt – hou je van Scandinavische crimi's, rep je dan per afstandsbediening naar IJsland voor de serie Ófærð’, Trapped in het Engels.

Wanneer een ferry met 300 passagiers uit Denemarken aanmeert in het afgelegen kustplaatsje Seyðisfjörður, spoelt er een verminkt lijk aan.

De komst van een verraderlijke sneeuwstorm sluit het dorp vervolgens af van de buitenwereld en zet politiechef Andri Olafsson voor twee voldongen feiten: er komt geen versterking uit Reykjavik en iedereen in de omgeving is een potentiële verdachte. Brrr! 

Trapped (3 seizoenen) is te streamen op Netflix en MyLum.tv

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in