Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: seizoen 2 van Dead to Me

Dit weekend nieuw op Netflix: het tweede seizoen van de zwarte komedie Dead to Me. Hoera! Verse Netflix-aanwas voor het weekend. De duistere comedy Dead to Me is terug voor een tweede seizoen! In seizoen één zagen we hoe Jen (Christina Applegate) en Judy (Linda Cardellini) elkaar beter leerden ke...

Kijktip: seizoen 2 van Dead to Me

Dit weekend nieuw op Netflix: het tweede seizoen van de zwarte komedie Dead to Me.

Hoera! Verse Netflix-aanwas voor het weekend. De duistere comedy Dead to Me is terug voor een tweede seizoen!

In seizoen één zagen we hoe Jen (Christina Applegate) en Judy (Linda Cardellini) elkaar beter leerden kennen na het 'overlijden' van hun partners. Het liep, we zullen het niet spoilen voor wie nog niet heeft gekeken, anders af dan je zou denken.

En precies daar pakt seizoen twee de draad nu weer op, in die achtertuin waar we in seizoen één met open mond werden achtergelaten.

Een heerlijke serie vol intrige en spanning, maar vooral ook veel lachen en tranen om de twee fantastische vrouwen aan het roer. Hieronder vind je de trailer van seizoen één. Die van seizoen twee vind (again: om spoilers te voorkomen) hier.

Gaat dat zien!

Beeld: Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in