Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: The Royals met Elizabeth Hurley als Queen Helena

De Koninklijke Family, but not as you know it. Je zal als koningspaar maar een stel losgeslagen pubers hebben. Het overkomt koning Simon (Vincent Regan) en koningin Helena (Elizabeth Hurley) in The Royals, een fictieve, zeer kleurrijke serie over een moderne Europese koninklijke familie. Het verh...

Kijktip: The Royals met Elizabeth Hurley als Queen Helena

De Koninklijke Family, but not as you know it.

Je zal als koningspaar maar een stel losgeslagen pubers hebben. Het overkomt koning Simon (Vincent Regan) en koningin Helena (Elizabeth Hurley) in The Royals, een fictieve, zeer kleurrijke serie over een moderne Europese koninklijke familie.

Het verhaal van de serie is losjes gebaseerd op de roman Falling for Hamlet van Michelle Ray.  Van de geplande troonopvolger, oudste zoon Robert, wordt gedacht dat hij om het leven gekomen is, waardoor onverwachts Liam klaargestoomd moet worden voor de troon.

In het derde seizoen blijkt Robert echter nog te leven, met alle gevolgen van dien. In het vierde seizoen blijkt dat Robert veel te verbergen heeft over zijn vermissing. Robert verlooft zich en ondertussen probeert Liam de troon terug te krijgen.

Fox zendt The Royals binnenkort uit en dan zit je veertig afleveringen, verdeeld over vier even lange seizoenen, goed!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in