Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: passie en wraak in thrillerserie Overspel

Hoe ver ga je voor een onmogelijke liefde? Mocht je de spannende Nederlandse thrillerserie Overspel gemist hebben, alle drie de seizoenen staan vanaf nu op Videoland, voor wie nagelbijtend wil bingewatchen. Waar gaat het over? Hoogoplopende emoties, juridische verwikkelingen en een raadselachtige...

Kijktip: passie en wraak in thrillerserie Overspel

Hoe ver ga je voor een onmogelijke liefde?

Mocht je de spannende Nederlandse thrillerserie Overspel gemist hebben, alle drie de seizoenen staan vanaf nu op Videoland, voor wie nagelbijtend wil bingewatchen.

Waar gaat het over?

Hoogoplopende emoties, juridische verwikkelingen en een raadselachtige moord. Ambitieuze jonge fotografe Iris (Sylvia Hoeks) is getrouwd met Pepijn (Ramsey Nasr), een al even ambitieuze officier van justitie.

Als ze tijdens haar overzichtstentoonstelling Willem (Fedja van Huêt) ontmoet raakt ze op slag verliefd op Willem.  

Willem is ook getrouwd, en is advocaat. Iris en Willem beginnen een affaire zonder iets van elkaar te weten. Als duidelijk wordt hoe de kaarten liggen, komt Iris klem te zitten. Willem en Pepijn worden niet alleen tegenstanders in de rechtszaal, maar ook in de liefde. Spannend! 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in