Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: nieuwe vriendinnenserie Firefly Lane

Zin in een fijne romantische dramady? Heb je genoten van Virgin River, dan zul je ook Firefly Lane (vanaf vandaag op Netflix) vermoedelijk leuk vinden. De dramady draait om de langdurige vriendschap van veertigers Tully en Kate. De twee kennen elkaar al meer dan dertig jaar. En hebben in die tijd...

Kijktip: nieuwe vriendinnenserie Firefly Lane

Zin in een fijne romantische dramady?

Heb je genoten van Virgin River, dan zul je ook Firefly Lane (vanaf vandaag op Netflix) vermoedelijk leuk vinden. De dramady draait om de langdurige vriendschap van veertigers Tully en Kate.

De twee kennen elkaar al meer dan dertig jaar. En hebben in die tijd lief en leed gedeeld, ups en downs meegemaakt en zijn toch ook elk hun eigen weg gegaan. Waar de één koos voor roem en rijkdom, gaf de ander de voorkeur aan trouwen en kinderen krijgen.

Toch zijn het hartsvriendinnen die niets of niemand tussen hen laten komen. De hoofdrollen worden gespeeld door Katherine Heigl (Grey's Anatomy) en Sarah Chalke (Scrubs, Roseanne), de serie is gebaseerd op het boek van Kristin Hannah die ook een tweede boek over de BFF's schreef, zodat de kans op een tweede seizoen groot is: Firefly Lane heeft buzz.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in