Nyassa Alberta als Tina Turner
Nyassa Alberta als Tina Turner

Lekker @home meezingen, in je eigen bubbel.

Hou je van musical en mis je dat je er even niet in het theater van kunt genieten? Romy Monteiro en Frits Sissing presenteren vanavond een speciale editie van de Musical Sing-a-Long, ook bekend als dé musicalavond van het jaar. Tijdens deze jubileumavond krijg je een voorproefje van het nieuwe theaterseizoen (dat gaat wel degelijk door, zij het in aangepaste vorm) en wordt er teruggeblikt op 15 jaar Musical Sing-a-Long. 

Article continues after the ad

Thuis kun je meezingen met musicalhits uit het nieuwe theaterseizoen en bekende klassiekers, dankzij optredens uit onder andere Anastasia, Belle en het Beest, Saturday Night Fever, Lazarus, Kruimeltje, TINA - De Tina Turner Musical, Haal het Doek maar op, De Grote Drie, Falsettos, Murder Ballad en Soldaat van Oranje. Geen zorgen over de tekst, die kun je onder in beeld meelezen. De optredens worden begeleid door een live orkest, onder leiding van de vaste Musical Sing-a-Long dirigent Maurice Luttikhuizen. 

De Musical Sing-a-Long 2020 zie je vanavond (zondag 30 augustus) om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in