Schapen drijven en verrassende gesprekken tussen BN'ers.

Het is een soort liefdesbaby tussen Villa Velderhof en Van Gewest tot Gewest, maar toch vermakelijk en onthullend. in Het hek van de dam proberen BN'ers een paar dagen lang een kudde schapen in bedwang te houden en raken tussendoor met elkaar in gesprek over van alles. Bonus: je ziet Nederland op haar mooist, met dank aan medewerking van Natuurmomenten.  

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op

De celebrity heidag-serie start vanavond met Rachel Hazes (mét Louis Vuitton tas) en Bram Moszkowicz. "Soms vergeet ik wel eens hoe mooi de Nederlandse natuur eigenlijk is," zegt Rachel. "Toen ik gevraagd werd voor dit programma wist ik niet goed wat ik kon verwachten, maar al snel was ik erg verrast door de schoonheid van het landschap waar we doorheen liepen, de gesprekken met Bram en het leven als herder. Ik vond het een prachtige ervaring!”

Article continues after the ad

In volgende afleveringen gaan ook  Ruud de Wild en zijn geliefde Olcay Gulsen samen op pad ("Ruud werd een beetje donker door al die stilte, hij is echt een stadsmens die de snelheid en de drukte van de stad nodig heeft") en leren Wibi Soerjadi en Martijn Koning elkaar kennen op de hei.  

Het hek van de dam is vanavond te zien op SBS, om 20:30 uur.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in