Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: McDreamy als McCreepy (of toch niet?)

Spannend: 'The Truth About the Harry Quebert Affair'. Voor wie houdt van een lekkere thrillerserie: vanavond is op Fox de eerste dubbele aflevering te zien van The Truth About the Harry Quebert Affair, gebaseerd op de bestsellerroman van Joël Dicker. De serie vertelt het verhaal van Harry Quebert...

Kijktip: McDreamy als McCreepy (of toch niet?)

Spannend: 'The Truth About the Harry Quebert Affair'.

Voor wie houdt van een lekkere thrillerserie: vanavond is op Fox de eerste dubbele aflevering te zien van The Truth About the Harry Quebert Affair, gebaseerd op de bestsellerroman van Joël Dicker.

De serie vertelt het verhaal van Harry Quebert (Patrick Dempsey), een literair icoon dat plotseling wordt aangeklaagd voor moord nadat het lichaam van een jong meisje op zijn terrein is gevonden. Wat houdt de schrijver verborgen en is het meisje een bekende van hem?

The Truth About The Harry Quebert Affair is een spannende misdaadserie die zich afspeelt in het prachtige, maar mysterieuze Somerset, waar iedere bewoner een link lijkt te hebben met de moord. De met een Academy Award® bekroonde Franse regisseur Jean-Jacques Annaud maakt met deze serie zijn tv-regiedebuut.

Vanaf vanavond elke maandag vanaf 21:00 een dubbele aflevering op Fox.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in