Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: Late Night met Emma Thompson

Nu op Netflix en te grappig voor woorden. Een satirische kantoorcomedy is misschien niet zo opportuun in coronatijden, maar wel een fijn opstapje naar het anderhalve-meter-kantoor waaraan in het hele land hard wordt gewerkt. Late Night mag er zijn: Emma Thompson speelt 'legendarische talkshowhost...

Kijktip: Late Night met Emma Thompson

Nu op Netflix en te grappig voor woorden.

Een satirische kantoorcomedy is misschien niet zo opportuun in coronatijden, maar wel een fijn opstapje naar het anderhalve-meter-kantoor waaraan in het hele land hard wordt gewerkt.

Late Night mag er zijn: Emma Thompson speelt 'legendarische talkshowhost' Katherine Newbury in de stijl van David Letterman en Jay Leno. Achter de schermen is er echter geen lol met haar te beleven en sidderen al haar medewerkers voor haar à la Ellen Degeneres.

Omdat ze wegens dalende kijkcijfers aan de kant dreigt te worden gezet, komt Molly Patel (Mindy Kaling) het schrijversteam, dat volledig uit witte mannen bestaat, versterken om de buitengewoon onwillige Katherine een nieuw imago aan te meten. Het Old Boys Netwerk tegen een ambitieuze jonge vrouw én een schmierende Emma? Je kunt er leuk een coronavond mee stukslaan.

Foto's (c) Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in