Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: kerstaflevering van Onmogelijke duetten

Wedden dat White Christmas langskomt?  In een speciale kerstaflevering van Onmogelijke Duetten gaan onder anderen René Froger, Emma Heesters en Mart Hoogkamer liedjes zingen met een artiest met wie ze dat normaal gesproken nooit hadden kunnen doen. Nick en Simon, die het programma presenteren, on...

Kijktip: kerstaflevering van Onmogelijke duetten

Wedden dat White Christmas langskomt? 

In een speciale kerstaflevering van Onmogelijke Duetten gaan onder anderen René Froger, Emma Heesters en Mart Hoogkamer liedjes zingen met een artiest met wie ze dat normaal gesproken nooit hadden kunnen doen.

Nick en Simon, die het programma presenteren, ontvangen hun gasten in een in kerstsfeer uitgedoste studio. Voordat de clips van de onmogelijke duetten vertoond worden, vragen de Volendamse zangers eerst aan hun gasten wat kerst voor hen betekent en waarom ze juist dit nummer hebben uitgekozen.

Kerstnummer

Ook Leo Alkemade, OG3NE en Ronnie Flex zijn de studio ingedoken om een bijzonder duet met een bekende artiest op te nemen. In de clip die Ronnie daarvoor heeft opgenomen is ook zijn dochtertje Nori te zien. Daarnaast maakten alle gasten samen met Nick en Simon ook nog eens een speciale versie van een bekend kerstnummer.

De kerstspecial van Onmogelijke duetten is donderdag 23 december om 21.30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je 'm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Foto © William Rutten / Talpa

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in