Charlotte Heywood is terug (en we hebben de eerste foto's!)

Sanditon is het Regency kostuumdrama dat op een of andere manier altijd te maken heeft met extra uitdagingen. Het is gebaseerd op een verhaal dat Jane Austen niet af heeft gemaakt.

In tegenstelling tot wat iedereen verwachtte kreeg protagonist Charlotte Heywood - heel verfrissend - níet haar grote liefde. En toen Theo James (die eerder genoemde grote liefde speelde) liet weten dat hij niet beschikbaar was voor een vervolg, dacht iedereen dat het einde verhaal was.

Article continues after the ad

Niet dus: hoofdschrijver Justin Young besloot het maar als een kans te zien en introduceert in het tweede seizoen een garnizoen dat zich vestigt naast de opbloeiende badplaats Sanditon. Enter knappe officieren in dashing uniformen.

Ook Charlotte keert terug, met in haar kielzog haar zusje Alison, zo mogelijk nog pittiger en autonomer dan zij. Intussen maakt debutante Georgiana Lambe zich op om alles uit haar laatste zomer te halen, voor ze 21 wordt.

De eerste aflevering van Sanditon is vanavond (donderdag 23 juni 2022) te zien op BBC First, om 21:00 uur!

Foto's © Red Planet

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in