Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: het laatste interview met Peter R. de Vries

Peter over hoe tv hem hielp met de zaken waar hij zich in vastbeet. Omroep MAX zendt vanavond het vermoedelijke laatste interview dat Peter R. de Vries gaf uit. De gisteren overleden misdaadverslaggever sprak op 25 juni met presentator Han Peekel voor het programma TV Monument. De aanleiding van ...

Kijktip: het laatste interview met Peter R. de Vries

Peter over hoe tv hem hielp met de zaken waar hij zich in vastbeet.

Omroep MAX zendt vanavond het vermoedelijke laatste interview dat Peter R. de Vries gaf uit. De gisteren overleden misdaadverslaggever sprak op 25 juni met presentator Han Peekel voor het programma TV Monument.

De aanleiding van het interview is het nog niet uitgezonden vierluik 70 jaar televisie: Je Beste Vriend, waarin Peekel met prominente Nederlanders het medium televisie bespreekt.

De Vries vertelt onder meer dat televisie voor hem heel belangrijk was en dat dit een podium gaf aan de zaken waarin hij zich vastbeet. Ook vertelt hij over de rol die deze onopgeloste zaken in zijn leven speelden, en de emoties die dat bij hem teweegbrachten.

TV Monument Special: Peter R. de Vries is te zien op vrijdag 16 juli 2021 om 20.30 uur op NPO 1.

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in