Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: Herman vermoordt mensen

Zie maar eens in de gevangenis te komen! Het fenomeen telefilm ken je vast wel: het zijn speelfilms voor televisie die inspelen op actuele thema's. Vanavond is er weer een pareltje te zien: Herman vermoordt mensen. De aan lager wal geraakte alcoholist Herman heeft professionele hulp nodig, en kri...

Kijktip: Herman vermoordt mensen

Zie maar eens in de gevangenis te komen!

Het fenomeen telefilm ken je vast wel: het zijn speelfilms voor televisie die inspelen op actuele thema's. Vanavond is er weer een pareltje te zien: Herman vermoordt mensen.

De aan lager wal geraakte alcoholist Herman heeft professionele hulp nodig, en krijgt die maar niet. Hij besluit dat hij de gevangenis in moet zodat er daar voor hem gezorgd wordt.

Hij vermoordt een lokale crimineel maar als hij vervolgens aan de politie probeert te bekennen gelooft niemand hem. Herman gaat op zoek naar een tweede slachtoffer. Hoe ver moet hij gaan om in de gevangenis te komen?

Aus Greidanus, Fockeline Ouwerkerk, Melody Klaver en Ben Cramer spelen hoofdrollen in deze film van Joost Reijmers en Thomas van der Ree.

Herman vermoordt mensen is vanavond (maandag 3 januari 2022) te zien op NPO3 en daarna terug te kijken op NPO Start

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in