Ze komt niet terug voor Sex and the City, maar...

De Sex and the City-reboot die later dit jaar op HBO Max wordt verwacht moet het zonder Kim Cattrall (Samantha), eh, doen. Maar Miss Cattrall (64) zit bepaald niet stil. Vanaf vandaag kijk je via Ziggo Movies & Series haar fonkelnieuwe serie Filthy Rich.

Article continues after the ad

Zelf schijnt ze dankzij haar SATC-centen zo'n zestig miljoen waard te zijn, dus ze weet hoe ze zoiets moet spelen, zullen we maar zeggen.

Hoe het ook zij: Filthy Rich belooft een lekkere binge te zijn, en alle tien afleveringen van het eerste seizoen staan in één keer op Ziggo. De serie komt uit de pen van Tate Taylor, ook de regisseur achter The Girl on the Train. En belooft, naast veel Kim Cattrall, intrige op intrige op intrige.

De steenrijke CEO van een christelijk televisienetwerk komt om bij een vliegtuigongeluk, waarna zijn vrouw (Cattrall) en kinderen ontdekken dat hij ook nog drie buitenechtelijke kinderen heeft. Die stuk voor stuk aanspraak maken op de niet al te zuinige erfenis.

Filthy Rich is nu te zien bij Ziggo.

Beeld: 2020 Twentieth Century Fox Film Corporation

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in