Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: de Call The Midwife kerstspecial!

Wíj weten waarom Trixie diep beledigd is. Net wat je nodig hebt bij een kerstmis in lockdown: 90 minuten lief en leed in Nonnatus House in de kerstspecial Call the Midwife. De opnames begonnen al in maart... A #CallTheMidwife Christmas video exclusive: 'Beating, rather than beaten' - With the cur...

Kijktip: de Call The Midwife kerstspecial!

Wíj weten waarom Trixie diep beledigd is.

Net wat je nodig hebt bij een kerstmis in lockdown: 90 minuten lief en leed in Nonnatus House in de kerstspecial Call the Midwife.

De opnames begonnen al in maart...

... maar moesten worden stilgelegd door de coronabeperkingen.

De cast en crew kregen het met een aangepast schema toch voor elkaar om een veilige doorstart te maken, zodat de special kon worden afgemaakt.

Maakten de nonnen en de vroedvrouwen vorig jaar de Hebriden nog onveilig in de kerstspecial, dit jaar blijven ze dichter bij huis: zuster Monica Joan wordt in allerijl opgenomen, Trixie is woedend als ze een abonnement bij een huwelijksbureau als kerstcadeau krijgt en het circus komt naar Poplar.

Call the Midwife Christmas Special is vandaag (Eerste Kerstdag 2020) te zien op BBC1 om 20:40.

Voor wie er graag ondertiteling bij heeft: teletextpagina 888.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in