Heerlijk: twee uur lief, dagelijks leed en lachen!

'Het is nooit af en er is altijd wat.’ Dat is het typisch Kaandorpse thema in haar cabaretvoorstelling 'Eh…' uit 2019. En die wordt vanavond uitgezonden. 

Article continues after the ad

Het is Brigitte's meest recente voorstelling en zeer de moeite waard als je even wilt afschakelen van vallende kabinetten, lockdowns en virusmutaties om je te wentelen in de humor van Brigitte. Kaandorp is inmiddels dik in de vijftig en ‘de wilde frisheid van limoenen’ is er nu wel definitief vanaf, naar eigen zeggen.

‘Alle onderdelen zijn gebruikt en de eieren zijn op’, constateert Kaandorp nuchter over de staat van haar lichaam. En gaat verder in op deze levensfase vol rust, een fijne relatie en een joekel van een generatiekloof tussen haar momenten als mantelzorger in de thuiszorgwinkel en de uitdagingen van de smartphone om haar kinderen te kunnen blijven volgen. Kortom, een feestje van herkenning om je zaterdagavond grinnikend mee stuk te slaan.

Brigitte Kaandorp is met 'Eh…' vanavond te zien op SBS6, vanaf 20:25

En puur omdat het kan nog even het nummer waar we nog altijd om schateren: 'Ik heb een heel zwaar leven.'

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in